Nodig (2 personen)
handje boontjes
6 kastanjechampignons
1 ui
3 bosuien
halve rode paprika
1 teen knoflook
half rood pepertje
verse kruiden (tijm, maggikruid, peterselie, etc.)
olijfolie
4 wraps
half zakje geraspte pittige kaas
half blikje tomatenblokjes
half potje gegrilde paprika’s
peper/zout/chilipoeder/gemberpoeder/mosterdzaadjes ect.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 185 graden Celsius
- Was en snijd de groenten
- Pureer de tomatenblokjes met de paprika's, peper, zout, mespuntjes chili- en gemberpoeder en een theelepel mosterdzaadjes in de blender tot een tomatensaus
- Verwarm de olijfolie in een wok en roerbak de groenten en de verse kruiden met een mespuntje chilipoeder en peper en zout gedurende tien minuten
- Vul de wraps met dit groentemengsel, bestrijk ze met de tomatensaus en bestrooi met de geraspte kaas
- Plaats de schotel 10 tot 15 minuten in het midden van de oven. De kaas moet gesmolten en enigszins knapperig zijn
Geen opmerkingen:
Een reactie posten